sat til modetesten

Mens jeg ikke er sikker. Jeg har set lidt af et par handsker (det lidt knuste håndled, Edwardian-knapperne, jeg kunne gå på) eller båret noget, som ‘udfører’, teksting med dette er stort set det samme som tekstning med dine bare fingre. Ingen overraskelse, da disse er de originale tekstilhandsker. Med disse kan du nyde det bedste fra begge verdener. Skam de er så grimme.

‘Har du lyst til en drink?’ bedømmelse: 12 sekunder

Disse var en åbenbaring. Min vinter udendørs tekstning normalt indebærer rystede i gaden, mumlede bandeord ind i den rigtige handske afholdt mellem mine tænder, mens du prøver at stikke i en meddelelse, før forfrysninger spark i. De ser ud som almindelige læderhandsker, men af ​​en eller anden form for voodoo aktiveret mig til tekst ugg støvler danmark gennem dem. Nice topstitching, dejlig uldfodring, og farve og kastanjeskind er en ugg for handler københavn sofistikeret touch. Jeg er ikke vanvittig om cremen furry trim, sind.