Rosalind Classic Slim støvler f

Denne støvle brister med komfort og varme. Støvlerne gik i salg en uge efter. Kvinden elsker støvlerne meget. Kun en del af rengøringen er nødvendig. De har meget sjov med det. Jeg havde ikke en fuld rengøring kit.

Størrelsesform: Føler sig i størrelse Bredde: Føler sig rigtig breddeVis på sko: Jeg er virkelig i sko

Kommentarer om UGG Rosalind:

Hvis du leder efter de bedste sko til dig og din familie, vil jeg gerne vide, om du har spørgsmål ud. De er smukke og varme. De er et meget godt par jeans og jeans. Jeg har også spist på en lokal bar / grill. En rigtig skiller sig ud. Det er min forståelse, at de er vandtætte. Jeg har ikke haft mulighed for at prøve dem ud i regn eller våd sne, men hvis det er sandt, så er en dobbelt tommelfingre op!

Størrelsesform: Føler sig i størrelse Bredde: Føler sig rigtig breddeVis på sko: Jeg er virkelig i sko

Kommentarer om UGG Rosalind:

Jeg gik rundt i NYC for miles hele weekenden i sne og koldt vejr kort efter at jeg fik disse, og mine følsomme fødder blev behagelige i stort set hele varigheden. De er super varme og smigrende, og det er dejligt.

Jeg vil absolut anbefale dette til en ven, men jeg vil anbefale dette til en ven.