plus orkan genopretning

plus orkan genopretning

Den 82. session, der begynder i 2011, vil være en redistricting session, men jeg er sikker på, at vi vil begynde at have nogle af disse samtaler i år. På grund af befolkningsskift fra vores område bliver Panhandle nødt til at kæmpe hårdt for at sikre, at vi ikke mister yderligere repræsentation. Kongressen, og deres succes kunne være ødelæggende på lang sigt for Panhandle. Vi skal kæmpe lige så svært for at beholde den repræsentation, vi har i øjeblikket.

Jeg har også nogle få specifikke lovgivningsmæssige prioriteringer. Jeg har indført Billige Moncler Jakke Herre et lovforslag for at holde elever, der har taget og bestået en GED High School Equivalence Test, talt imod en skoles drop-rate. Dette vil sikre, at Billige Moncler Sale vores skoler ikke straffes for et større antal drop outs end de rent faktisk have.Jeg har også indført et lovforslag for at kræve et ægtepar, der har afhængige børn, der stadig bor hjemme for at deltage i ægteskabsuddannelseskurser, inden de bliver skilsmisse. Det er bevist at succes med ægteskabsuddannelseskurser, der lærer parkommunikation og vredehåndteringsfærdigheder. redde ægteskaber og få positiv indflydelse på par i de kommende år. Der er mange andre spørgsmål, som jeg er spændt på at behandle, og jeg ser frem til at gennemgå forslag fra mine kolleger også.