Pitt træner indrømmer at bytte med UofL fan

Pitt træner indrømmer at bytte med UofL fan

Louisville, KY (WAVE) Pittsburghs Kevin Stallings så hans hold falde 77 51 til UofL på tirsdag i KFC YUM! Center, men pantherens hovedtræk gik ikke stille ned.

På et tidspunkt i anden halvdel handlede han verbale jabs med Louisville fans. Træneren skød efterhånden med en kommentar om at betale spillere $ 100.000.

‘Ja, nogen sagde noget dårligt om mine spillere, og så vil jeg bare holde op for mine spillere.’ Sagde han. ‘Jeg har nok sagt den forkerte ting, men jeg vil ikke lade folk snakke skidt om mine spillere. du Moncler Outlet ved, vi er nede, spillet er over med, du behøver ikke at fornærme børn, der er derude, forsøger at kæmpe hårdt og gøre deres bedste. Så som jeg sagde, skulle jeg nok have Billige Moncler Sale valgt forskellige ord, men jeg ‘vil ikke lade folk tage skud på vores spillere.’

‘Jeg hørte det ikke,’ sagde UofLs hovedtræk David Padgett efter spillet. ‘Vi var bare bekymrede over at gå 1 0 (i ACC) og resten af ​​det, jeg kommer ikke ind på det, det gør ikke ‘betyder noget.’