Pitt coach snaps tilbage på Louisville basketball fans med ‘

Pitt coach snaps tilbage på Louisville basketball fans med ‘

Intet spørgsmål, Louisville basketball fans har hørt værre, når det kommer til FBI undersøgelsen, der førte til fyringen af ​​Rick Pitino og afskedigelse af star rekruttering Brian Bowen.

Bare sandsynligvis ikke fra en modsatte træner.

Men det var linjen fra Pitts Kevin Stallings på tirsdag aften, i kampens varme, da Cardinals fans var heckling Stallings ’spillere og han reagerede på en særlig.

Louisville vandt spillet, 77 51, Moncler Outlet og Stallings blev spurgt om hans kommentarer.

‘Nogen sagde noget dårligt om mine spillere, og så skal jeg bare holde op for mine spillere,’ sagde Stallings til journalister. ‘Sandsynligvis sagde den forkerte ting, men jeg vil ikke Billige Moncler Outlet lade folk tale crap om mine spillere. Vi er nede, spillet er forbi, du behøver ikke at fornærme børn, der er derude, forsøger at kæmpe hårdt og gøre deres bedste.