louis vuitton palermo gm Transseksuelle i kamp for status

alma louis vuitton Transseksuelle i kamp for status

Brighton-baserede Ms Thoday, 35, sagde: ‘Jeg føler mig sårbar og bange for, at jeg ikke er juridisk anerkendt. Jeg risikerer at være ude, hver gang jeg bliver bedt om mit nationale forsikringsnummer eller mit fødselsattest.

‘Jeg var nødt til at samle så meget mod til at komme ud til verden som en kvinde i første omgang. Jeg overvejede at Billige Moncler Jakke Herre begå selvmord, så jeg er nødt til at Moncler Jakke Dame håndtere loven, hvis jeg ikke erkender mig, er vanskelig. eksistens.’

‘Hvis transseksuelle blev fuldt anerkendt lovligt, ville det skelne os fra transvestitter eller trækdroner. Jeg går ikke hjem og bliver til en bloker, jeg er hele tiden en kvinde.’

En arbejdsgruppes rapport om transseksuelle, der blev offentliggjort sidste år, identificerede tre muligheder for fremtiden for at forlade den nuværende situation som den er, at udstede fødselsattester, der viser det nye navn og eventuelt køn, eller at give fuld juridisk anerkendelse af det nye køn.

Thoday sagde: ‘Vi udsteder ikke trusler, vi vil bare høfligt spørge, hvad tidsplanen er til behandling af rapporten. Det tog otte års kampagne af transseksuelle, og meget arbejde gik ind i det. Vi er villige til at hjælpe Regeringen i processen. Rapporten kan ikke overlades til at samle støv. ‘

Fru Thoday sagde: ‘Fra min tidligste bevidsthed følte jeg mig som en kvinde. Da jeg blev ældre, følte jeg mig ængstelig og troede, at jeg blev gal. Jeg følte at jeg var i den forkerte krop.’

Thoday blev for nylig givet en udenretslig løsning efter at blive bedt om at forlade sit arbejde som lærer af lederen af ​​Telscombe Cliffs Community Primary School på grund af hendes kønsskifte.

Hun sagde: ‘Jeg går aldrig ind i en skole og annoncerer børn, at jeg er transseksuel. Det ville være helt uacceptabelt professionelt. Men hvis et barn spørger eller gør uhøflige kommentarer, vil jeg hellere svare på eventuelle spørgsmål, de måtte have på en ansvarlig måde .’

Thoday sagde, at hun var villig til at besvare eventuelle spørgsmål, forældrene måtte have, hvis de ønskede at ringe til et offentligt møde.