kæmpede medaljer ved judo mødes

kæmpede medaljer ved judo mødes

sidste lørdag.

Daniel Tonner vandt hver af sine fire kampe i U12-kategorien for at tjene guld på Steveston Judo Turneringen i Richmond, mens Hannah King tjente en hårdkæmpet sølvkamp i en højere rang kategori end normalt.

Turneringen tjente som fortsat forberedelse til den unge mand, der vil repræsentere Yukon på Canada Winter Games i Prince George i februar. Der vil han kæmpe i kategorien 60 kg.

I mellemtiden kæmpede Shayne Melanson i en helt ny U16 kategori i 73 kg, op fra sin tidligere klasse of66 kg.

‘Det er en ny vægtkategori, og de er stærkere,’ sagde Shayne Melanson om sine modstandere. ‘Jeg kommer hjem med en vis erfaring og viden om, Billige Moncler Jakke Herre hvad jeg skal arbejde på inden næste turnering. Jeg er motiveret til at gøre det til toppen af ​​podiet. ‘

Judo Yukon hovedtrænder Bianca Ockedahl sagde erfaringen var en god for hendes unge tropper.

‘Jeg var tilfreds med det jeg så’, fortalte hun stjernen. ‘Jeg så forbedringer i alle. Jeg tror, ​​at alle kæmpede hårdt og godt, og de kommer alle tilbage med mere motivation til at gøre endnu bedre til den næste.

‘Det er en god turnering for os, og vi vil bringe flere konkurrenter næste år. Nu skal Moncler Outlet vi gå hjem og arbejde på et par ting før de næste turneringer og træningskampe.’