Kæmp natten for at øge midler til terrorofre ‘døtre

Kæmp natten for at øge midler til terrorofre ‘døtre

Billetter til arrangementet, fredag ​​den 1. december, har allerede solgt ud, og Annoula sagde, at hun var meget tilfreds med svaret, men skuffede over, at hun ville se fra sidelinjen.

Hun sagde: ‘Det har været fantastisk. De er alle nybegyndere, der er et par, der har gjort en velgørenhedskamp før, men det er det. Dette bliver første gang, de har kæmpet, jeg ved ikke, hvordan jeg har talt dem ind i det.

‘Jeg kan ikke gøre det, men jeg ville elske at komme i ringen. Jeg har været kløe til tider, og jeg tror, ​​at jeg har svulmet lidt, tænker ‘hvorfor kan jeg ikke gøre det’, men jeg lider med en række klager og virkeligheden er det noget jeg ikke kan gøre .’

Carly Mackenzie, der træner i York Masters Boxing Club, pisker krigerne i form klar til fundraiser, og sagde hver kamp ville omfatte tre 90 sekunders runder.

Hun sagde: ‘Vi behandler dem som om de er krigere, gør den træning jeg fik, da de trænede til en titelkamp. Der er nødt til at være nogle undtagelser, som det er for velgørenhed, men samtidig er de nødt til at komme ind i ringen og kæmpe.

‘Jeg’ har været overrasket over, hvor hyggelige mennesker er, de har græd, når de har været nødt til at klemme nogen. Boksning er en hård sport, men når du træner med krigere, er det ikke et problem, men når du er gør det med fællesskabet, de ikke ønsker at ramme nogen. De bliver over det selv. ‘

Carly, som i øjeblikket også er i forberedelse til sin næste titelkamp, ​​sagde, at hun glædede sig til at se kampene og hvordan kæmperne klarte efter 11 ugers træning.

Hun sagde: ‘Det er ret følelsesmæssigt.

‘Der er en reel bande af forskellige personligheder. Med dem alle er helt nye har det været hårdt arbejde. Blod, sved og tårer, men jeg er virkelig stolt af dem alle. Sammenlignet med når de startede, er de kommet langt. ‘

‘Jeg’ m parrer dem mod de bedst egnede Billige Moncler Sale til hinanden, får dem til at sparke sammen og sørge for at det er retfærdigt, så ingen bliver Moncler Outlet bashed eller flov og sørger for at de er på lige fod. Det har været hårdt arbejde, men det har været hårdt arbejde Det er en god sag. ‘