Blandede meddelelser fra mor har teenager på udkig efter klarhed

Blandede meddelelser fra mor har teenager på udkig efter klarhed

Min mor og jeg er ofte uenige om ting. Gør mig ikke forkert, jeg bryder mig ikke om hvad hun gør i sin fritid, men jeg har lært det, at hun snakker med mennesker om biseksualitet. Jeg ved ikke hvordan man skal håndtere dette eller hvordan man skal tale med hende om det .

Jeg føler mig forrådt. Da jeg fortalte hende, at jeg var homoseksuel, afviste hun min seksualitet, og nu vil hun måske have forbindelser med andre kvinder. Selv nu, når vi ser på nyhederne og noget om LGBT-samfundet kommer på, mister hun stadig om ægteskab er mellem en mand og en kvinde.

Jeg ønsker ikke, at ting skal eskalere ind i en stor blowup over dette, fordi vores forhold er ved at blive repareret. Hjælp mig. Er jeg forkert for at være bekymret, eller har jeg ret til at være? TEEN I DAYTON, OHIO

DEAR TEEN: Jeg tror ikke, det ville eskalere i et argument, hvis du skulle fortælle din mor, du er forvirret af de blandede meddelelser, du kommer fra hende. Det bør være åbningen af ​​en interessant diskussion, så længe du ikke lader det forværres i en kamp. Det forekommer mig også underligt, at hun ville afvise din seksuelle orientering, hvis hun lænder sig i begge retninger selv.

Med hensyn til hendes følelser om ægteskabens ligestilling kan du være interesseret i at vide, at ikke alle tror, ​​at ideen om ægteskab (LGBT eller andet) er tiltalende. Hvis din mor er interesseret i åbne relationer, kan hun være en del af denne gruppe. Hun insisterede på at køre hele vejen. Hun overskred ofte hastighedsgrænsen og holdt mindre end 20 fod mellem os og 18-hjulet lastbil foran.

Hun læste tekster, besvarede sin mobiltelefon og lavede telefonopkald, mens hun kørte. Hun er meget demonstrerende, når hun snakker, så mens hun kørte, holder sin celle med sin venstre hånd, tager hun sin anden hånd ud af hjulet til gestus. Mere end en gang ramte hun næsten en beskyttelsesramme.

Jeg var så bange, at jeg brød i sobs. Hun svarede ved at grine på mig! Kan du give mig en taktfuld måde at fortælle hende, hvor farlig hun kører virkelig er? TERRIFIED IN MEMPHIS

DEAR TERRIFIED: Nej, fordi det er indlysende, at din ven er i dyb fornægtelse, ikke kun om, hvor farlig hendes kørsel er, men også om, hvordan det påvirker hendes passagerer og andre chauffører omkring hende. Men jeg kan foreslå, at du fra nu af sørg for transporten, hvis du går sammen hvor som helst. Du var heldig denne gang. Næste gang det kan koste dig dit liv. Jeg fortalte ham, at jeg havde fundet dem, og han behøvede ikke at skjule vin fra mig. I går fandt jeg to flasker øl i sin undertøjslader.

Dette er usædvanlig opførsel for en 65 år gammel mand. Han er pensioneret. Jeg arbejder stadig. Hvad skal jeg gøre? PERPLEKSERET I SYDEN

DEAR PERPLEXED: Det er vigtigt at du finder ud af, hvad der forårsager din mand at handle på denne måde. Fortæl din læge, at der er sket en pludselig ændring i sin adfærd og planlægge fysiske og neurologiske eksamener for ham. Når seniorer begynder at gemme genstande uden grund, kan det indikere begyndelsen af ​​demens.