Bivoks og olietræfinishforsøg

Bivoks og olietræfinishforsøg

Denne ‘ible’ er processen med at lave mine egne DIY bivoks træmønstre, og derefter teste hver af disse finish. Jeg vil gerne lave noget, der giver glansen af ​​olie, men beskyttelsen af ​​en voks.

Jeg håber på at finde det rigtige forhold for at gøre voksen fast, men fleksibel. Jeg vil prøve nogle få gange, indtil jeg får det helt rigtigt. Jeg kan også prøve det med Tung Oil i fremtiden.

Andre olier kan anvendes. Nogle mennesker bruger endda olivenolie, jeg vil forsøge at holde mig væk fra noget, der potentielt kan gå i stykker.

Materialer til fremstilling af overflader:

Materialer, der bruges til afprøvning af færdiggørelser: Total tid: ca. 20 minutter pr. FinishTap 1: Mål ud og kombiner dine ingredienser Dette trin er virkelig, hvor eksperimentet kommer i spil. Jeg formoder, at jeg vil lave nogle få satser, før jeg finder det forhold, der passer bedst for mig. Hvis du beslutter dig for at prøve din egen, skal du også eksperimentere med at finde det, der passer bedst til dig.

Jeg fandt ud af at ved måling af bivokset smelter det til omkring halvdelen af ​​volumenet for det faste stof. For eksempel smeltede jeg 4 ounce fast voks og det gav ca. 2 ounce væske.

Til dette parti forsøgte jeg fire forskellige kombinationer

1: 1 Bivoks til kogt linolie

1: 2 Bivoks til kogt linolie

1: 1 Bivoks til dansk olie

1: 2 Bivoks til Dansk OilStep 2: Smelt voks og hæld FinishPlace krukken i en gryde kogende vand for at skabe en dobbelt kedel effekt. Du vil have lavtkogende og ikke kogende koge. Rør lejlighedsvis, indtil al voksen er smeltet.

Når voksen er blevet reduceret til en flydende tilstand, skal du forsigtigt hælde i dine glasbeholdere.

Lad beholderne afkøle, indtil finishen er størknet igen. (Du kan placere det i køleskabet, hvis du har travlt).